ZORAN MAMIĆ

Bjelica pokušava destabilzirati Dinamo

Nedjelja, 20. rujna 2020. 14:29 Napisao/la  SC

Siguran sam da to radi, kaže trener Dinama

Marko Tolić i Zoran Mamić
Marko Tolić i Zoran Mamić

Zoran Mamić optužio je Nenada Bjelicu da pokušava destabilizirati Dinamo s obziom da gaji prisne odnose s većinom igrača:

- Neosporno je da je on bio njihov trener, imaju odličan odnos. I ja se čujem s bivšim igračima, zašto se ne bismo čuli, ja nemam s tim problema. Ali nije korektno da on to izjavljuje u novinama i to je pokušaj destabilizacije. Siguran sam da to radi. Jer on je vrlo pametan, radi na svom marketingu i treba mu čestitati. Ali to nije fair prema tim dečkima. Recimo, postoji neki navijač, huligan koji je htio reći: Glupane, što to radiš sa suparničkim trenerom? To je vaš intimni odnos, zašto to isticati i stavljati igrače u neugodan položaj? Zamislite da sam ja, recimo, ljut na Nenu zato što se Dilaver čuje s njim, ili Ademi, Moro... I ja ih onda neću staviti u momčad. Ima sujetnih trenera. Pokazao sam da to ne radim, ali nije pošteno prema igračima. Izbjegavao sam biti u medijima, pogotovo da se ne bi potencirao taj rivalitet, iako on ne postoji. Nikad mu se nisam miješao u posao, govorio tko će igrati, tko neće. Bilo je nesporazuma oko Olma i od toga se napravila fama. Ja štitim interese Dinama, to mi je posao. Pa nije Joško Gvardiol napravio 22 milijuna, već status Dinama, naravno, on uz svoju kvalitetu, koja je neosporna, kazao eje Mamić za Sportske novosti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.