Zoran Mamić preuzeo dio odgovornosti i pomilovao tehničkog direktora

Srijeda, 02. ožujka 2016. 15:35 Napisao/la  SC

 Trener, direktor škole i ja, svi mi snosimo dio odgovornosti i ne bih htio da sve padne na Anđelka, koji je dugo u našem sustavu, kaže Mamić

Trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić preuzeo je dio odgovornosti za administrativnu pogrešku zbog koje su juniori Dinama izbačeni z Lige prvaka, UEFA je kaznila Dinamo zbog nastupa igrača s trima žutih kartona.

- Ovo što se dogodilo je tragedija za klub i dečke i svima nam je vrlo teško. Mi smo veliki sustav i naravno da se ovako nešto ne bi smjelo dogoditi… Anđelko je tehnički direktor što mu je primarni posao, ali isključivi krivac nije samo on nego cijela hijerarhija koja, ako ćemo biti iskreni, vodi do mene kao sportskog direktora. Trener, direktor škole i ja, svi mi snosimo dio odgovornosti i ne bih htio da sve padne na Anđelka, koji je dugo u našem sustavu, fantastično radi svoj posao i "vuče" za petoricu ljudi. Radi se o dečku koji gotovo osam godina sjajno radi svoj posao, ali tko radi taj i griješi i će svakako nastaviti biti dio našeg kolektiva. Vjerujte da je njemu najteže i da mu je ovo jako teško palo, rekao je direktor Dinama i prepustio riječ treneru Dinama pred utakmicu protiv Istre u četvrtak:

- Čeka nas još jedna stepenica prema konačnom cilju što je biti prvi. Želimo nastaviti niz pobjeda, a znamo da nas čeka tvrd protivnik i gostovanja u Puli su uvijek teška. Morat ćemo biti vrlo oprezni i na visokom nivou da bismo ostvarili što želimo. Taravel i Henriquez se vraćaju u konkurenciju tako da smo gotovo svi na broju, barem što se tiče ovih kratkoročnih ozljeda, rekao je Mamić koji ima visoko mišljenje o treneru Istre Andreju Panadiću:

- Andrej je bio vrhunski profesionalac i radnik kao igrač, a o njemu sam čuo da je isti takav trener: studiozan, pedantan i da radi jako dobro. Istra djeluje dosta organizirano, a naravno da tereni na kojima se igralo ne dozvoljavaju ljepotu, ali svakako se njihova igra čini smisleno, zaključuje Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.