Zoran Mamić pred Salzburg: Podrška navijača? Recite mi što je po vama podrška!?

Srijeda, 05. studenog 2014. 15:54 Napisao/la  SC

 Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika u grupi, vidjeli ste u prvoj utakmici koliko su dobri i moćni, kaže Mamić uoči utakmice protiv Salzburga


Nogometaši Dinama u četvrtak na Maksimiru igraju utakmicu 4. kola Europske lige protiv Salzburga. Dinamo mora osvojiti bodove ako jedno proljeće želi dočekati u Europi:


- Čeka nas utakmica protiv po meni najboljeg protivnika u grupi. Vidjeli ste u prvoj utakmici koliko su dobri i moćni, ali sutra očekujem bolji Dinamo, očekujem da ćemo pokazati dobre stvari koje smo pokazali mnogo puta ove sezone: agresivnost, trku i kombinatoriku. Mi svaku utakmicu želimo dobiti, a to što smo u nastavku u Salzburgu bilo loši nije motiv nego nešto što treba popraviti. Najveći motiv je pozornica na kojoj igramo, a to je Europska liga. Moramo biti puno agresivniji, stajati bliže protivničkim igračima i raditi što više individualnih pogrešaka. Jednostavno moramo biti bolji u svim elementima koji čine utakmicu, kaže trener Dinama Zoran Mamić.

Mamić neće puno mijenjati sastav:

- U Salzburgu smo zbog njihove igre nešto minimalno mijenjali i to nije funkcioniralo. Ne zato jer nije bilo dobro zamišljeno, nego neki igrači nisu radili što smo se dogovorili. Mi ćemo igrati svoju igru, a uz respekt koji imamo prema svakome vjerujem da možemo se sa svim momčadima u skupini igrati. Naravno, nešto se pita i protivničkih 11 igrača koji su na terenu, rekao je Mamić i dodao da će stoperski par biti Šimunović i Taravel.

Navijači su vječna tema Dinama, njihova bi podrška bila od velike važnosti:

- Podršku? Recite mi što je po vama podrška i što to znači!?, retorički je upitao Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.