ZORAN MAMIĆ NAJAVIO

Osim Alena Halilovića na ljeto ne odlazi nitko drugi

Ponedjeljak, 21. travnja 2014. 15:59 Napisao/la  SC

 Rekao sam već da Fernandes ostaje u Dinamu, kaže Mamić

Zoran Mamić najavio je prijelazni rok u Maksimiru. Dinamu preostaje potvrditi novi naslov prvaka i započeti rekonstrukciju momčadi za novu europsku sezonu:

- Osim Alena Halilović ne vidim nijednog igrača koji bi mogao otići u ovom prijelaznom roku. Ne zato što nema ponuda nego zato što nećemo nikoga pustiti.  Posao sa stoperom je dogovoren i ne može propasti, ali on mora završiti svoju sezonu u klubu za koji igra i ne želimo mu raditi problem tako što ćemo reći njegovo ime. Pričekat ćete do kraja sezone, ali naravno da smo zadovoljni obavljenim poslom i smatramo da se radi o igraču za Dinamo, kaže Mamić.

 Ozlijeđeni Fernandes ostaje u Maksimiru iduće sezone ako se Dinamo i Leverkusen dogovore oko odštete:

- Razgovarali smo, jedan dio ljudi iz Bayera dolazi u ponedjeljak, drugi dio u danima koji dolaze. Sjest ćemo se i unutar dva-tri dana riješiti njegov status. Rekao sam već da on ostaje u Dinamu. Ozljeda? To je neugodna ozljeda, ali takvih ima na desetke i nakon nje igrači normalno igraju. Što se tiče povratka na teren, u najgoroj varijanti Feranades će se vratiti sredinom osmog mjeseca, a siguran sam da će i prije biti spreman. Ovom prilikom bih htio pohvaliti našu medicinsku službu i fizioterapeute koji rade vrhunski posao, a naravno da igrači moraju vratiti jednakim trudom sa svoje strane, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.