Zoran Mamić odlazi, Zdravko Mamić razmišlja vratiti Zlatka Kranjčara

Utorak, 21. lipnja 2016. 01:03 Napisao/la  SC

Cico je klupska legenda i ima veliku prednost nad ostalim kandidatima, jer može amortizirati negativnu energiju navijača koji nisu skloni Mamićima

Zlatko Kranjčar i Nenad Bjelica spominju se kao nasljednici trenera Dinama Zorana Mamića. Mamić je načelno prihvatio ponudu saudijskog Al Nasra, koji su svojedobno trenirali riječki treneri Rodion Gačanin i Dragan Skočić.

Al Nasr je klub takve platežne moći da je zadnji trener bio Fabio Cannavaro, španjolski stručnjak Raul Caneda preuzeo je momčad na polusezoni kao privremeno rješenje. Caneda je već bio kratko trener Al Nasra, koji traži trajno rješenje. Zoran Mamić nije mogao odbiti ponudu koju bi i Zdravko Mamić prihvatio.

Zdravko Mamić u potrazi za novim trenerom traži provjerena rješenja, što znači da je vrlo izvjestan povratak Zlatka Kranjčara. Cico je klupska legenda i ima veliku prednost nad ostalim kandidatima, jer može amortizirati negativnu energiju navijača koji nisu skloni Mamićima.

Dinamo sredinom srpnja igra utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Vardara, Zdravko Mamić nema puno vremena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.