ZORAN MAMIĆ Nemamo planiranih odlazaka do kraja prijelaznog roka

Petak, 02. listopada 2020. 00:23 Napisao/la  SC
Zoran Mamić
Zoran Mamić

Dinamo se plasirao u skupinu Europske lige nakon pobjede proti Flore (3:1):

- Neke stvari u našoj igri nisu bile dobre, ali sad ćemo isticati dobre, zabili smo tri gola, plasirali se u skupinu. Sad se moramo dobro odmoriti, u nedjelju nas čeka prvenstvena utakmica u Varaždinu i onda se u reprezentativnoj pauzi, s manjim brojem igrača, moramo pripremati za sve ono što dolazi poslije. Nemam nekih posebnih želja, teško mi je sad i govoriti o suparnicima. Želimo biti kompetitivni i igrati atraktivno. Želimo da Dinamo dobro igra, da imamo dobre rezultate, da razveselimo navijače i, ako se ukaže prilika, da ponovimo sjajan rezultat kao prije dvije godine, kazao je trener Zoran Mamić i najavio kraj prijelaznog roka:

- Zasad nemamo planiranih odlazaka iako ne mogu sto posto potvrditi da se u ovih nekoliko dana do kraja prijelaznoga roka neće pojaviti nešto što bi možda zainteresiralo sve strane. Dolasci? Nadam se da ćemo u petak završiti transfer Rasmusa Lauritsena i da ćemo u sljedećih desetak dana popraviti krvnu sliku na nekim mjestima, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.