Zoran Mamić nakon poraza od Aalborga: Valja nam sjesti i razmisliti o tome što i kako dalje

Srijeda, 06. kolovoza 2014. 23:15 Napisao/la  SC

Krenuli smo dobro, u prvih pola sata diktirali ritam utakmice, imali nekoliko dobrih prilika ali nismo postigli pogodak. Oni su nam iz njihove prve šanse zabili i to je sve, rekao je Mamić

Neslavno je nastavljena Dinamova europska sezona. Nakon prolaska preko litavskog prvaka Žalgirisa na put je stao onaj danski. Momčad koja bi u HNL-u imala problema protiv velike većine momčadi odnjela je zagrebačkom klubu već unaprijed upisane europske milijune, ali i utakmice u društvu najboljih europskih klubova. Tek će trebati izboriti europsku jesen, a mnogo će upitnika ostati iznad glave trenera Zorana Mamića. 

- Krenuli smo dobro, u prvih pola sata diktirali ritam utakmice, imali nekoliko dobrih prilika ali nismo postigli pogodak. Oni su nam iz njihove prve šanse zabili i to je sve. Istom smo kvalitetom otvorili i nastavak susreta, ušli smo jednako agresivno i diktirali tempo, ali nismo zaslužili prolaz, rekao je Mamić.

Momčad u koju je u ovom prijelaznom roku uloženo više od deset milijuna eura nije uspjela proći niti do doigravanja lige prvaka u kojem bi nastupala kao nositelj u ruti prvaka. Ispadanjima Celtica i praške Sparte Dinamo bi upao 'iznad crte' pa bi u doigravanju dobio potencijalno lakšeg protivnika. Ovako, ostaje modrima natjecati se u doigravanju Europske lige.

- Trebat će razmisliti o budućnosti, sjesti i vidjeti što i kako dalje. Život ide dalje i nakon ovog poraza, trebamo se pribrati jer nas iza prvog ugla čekaju obveze u domaćem prvenstvu, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.