Zoran Mamić: Nadamo se pobjedi protiv Astre i da će Salzburg igrati u najjačem sastavu

Srijeda, 26. studenog 2014. 20:39 Napisao/la  SC

Ako Celtic pobjedi Salzburg rezultat utakmice između Astre i Dinama neće biti važan budući da obje momčadi ispadaju


Nogometaši Dinama odradili su u srijedu navečer trening na stadionu Marin Anastasovici uoči utakmice protiv Astre u četvrtak navečer :

- Čeka nas utakmica dvije momčadi koje su rezultatski podbacile u prva četiri kola. Mi još imamo teoretske šanse za prolaz u drugu fazu natjecanja te ćemo učiniti sve kako bismo utakmicu dobili i čekali dobre vijesti iz Škotske, kaže trener Zoran Mamić.

Trener Dinama usporedio je dvije rumunjske momčadi, Petrolul i Astru, protiv kojih Dinamo ove sezone ima tri pobjede:

- Mislim da su vrlo slične momčadi s podjednakom kvalitetom, ali nažalost za Astru nisu ostvarili europske rezultate kakve su htjeli. Gledali smo ih u svim utakmicama, bili su čak i bolji u susretima protiv Celtica i Salzburga, uz malo sreće su mogli imati znatno više bodova tako da nas sigurno čeka jako teška utakmica, rekao je Mamić.


Ako Celtic pobjedi Salzburg rezultat utakmice između Astre i Dinama neće biti važan budući da obje momčadi ispadaju:

- Mi se protiv Astre nadamo pobjedi,  jer nemamo što kalkulirati i siguran sam da smo i u fizičkom smislu mnogo bolji nego što smo to bili prije reprezentativne stanke. Priželjkujem da Celtic ne pobijedi. Vidjet ćemo u kakvom će sastavu zaigrati Salzburg, hoće li ići maksimalno na pobjedu i igrati najozbiljnije ili ipak ne. Nadamo se da se Salzburg neće štedjeti u Glasgowu iako je prošao dalje i da će igrati u najjačem sastavu, kaže Mamić

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.