Zoran Mamić: Mislim da smo jači nego u prvom dijelu iako smo ostali bez kvalitetnih igrača

Petak, 06. veljače 2015. 17:51 Napisao/la  SC

 Nakon odrađenih priprema nestrpljivo čekamo utakmicu kao potvrdu dobrog rada, kaže Mamić pred utakmicu protiv Lokomotive


Trener Zoran Mamić najavio je utakmicu između Dinama i Lokomotive, koja se igra u subotu od 15 sati:

- Veselimo se utakmici iako nam vrijeme baš i ne ide na ruku. Nakon odrađenih priprema nestrpljivo čekamo utakmicu kao potvrdu dobrog rada. Prijateljske utakmice su jedno, a natjecateljske ipak nešto drugo i vjerujem da ćemo pokazati da smo dobro radili i nastaviti s dobrim igrama koje smo pokazali na pripremama. Mislim da smo jači nego u prvom dijelu iako smo ostali bez kvalitetnih igrača, ali ekipa je jako puno radila, homogenizirala se i mislim da ćemo u mjesecima ispred nas biti još bolji, govori Mamić.

Dinamo čeka susret s Lokomotivom uz probleme koji se vuku još od priprema:

- Pivarić je dulje van pogona, Musa je van treninga, Šimunović još nije spreman i tek od idućeg tjedna bi trebao trenirati s ekipom, a Antolić ima problema s leđima. Vidjet ćemo kako će odvijati situacija s Musom i ako on otpadne na dulji period onda ćemo morati reagirati jer već imamo ozljedu Pivarića, ali čini se da njegova ozljeda nije toliko ozbiljna. Mario ima upalu na tetivi, ali nije to nešto što će ga još dugo maknuti s terena, kaže Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.