Zoran Mamić: Kvaliteta Olympiakosa ne dozvoljava nam da igramo kao u HNL-u

Ponedjeljak, 19. listopada 2015. 15:42 Napisao/la  SC

Bit će određenih korekcija, želimo igrati na svoj način, ali se nešto pita i suparnika, kaže Mamić


Dinamo u utorak igra protiv Olympikaosa, utakmica umnogome odlučuje o trećem mjestu u skupini, koje znači nastavka europske sezone u Europa ligi. Olympiakos je iznenadio pobjedom protiv Arsenala u Londonu, Dinamo je također pobijedio Arsenal, što otvara niz mogućnosti što se tiče plasmana u skupini.

- Čeka nas treća utakmica grupne faze Lige prvaka, igramo protiv jako dobrog protivnika. Potvrđuju to njihovi rezultati u prvenstvu i Ligi prvaka, ali moram reći da se veselim utakmici. Želimo biti u što boljem svjetlu, pokazati što bolju igru i pobijediti. Svjesni smo njihove snage, ali kao sportaši se nadamo najboljem. I da će sve sutra izgledati dobro i uspješno. Pinto je spreman za utakmicu, a sve ostalo je standardno. O Olympiakosu sam razgovarao i s Machadom. To je običaj, tako radimo uvijek. Pričao sam i s Goncalom koji je tri godine radio s njihovim trenerom. Pričali smo također s Mariom Bonićem i Rajkom Janjaninom, ali najviše vjerujemo sami sebi i svojim procjenama. Mi donosimo odluke, mi ćemo gurati svoje ideje. Sigurno da kvaliteta suparnika ne dozvoljava da jurimo bezglavo, da igramo kao u većini utakmica HNL-a. Bit će određenih korekcija, želimo igrati na svoj način, ali se nešto pita i suparnika. Vidjet ćemo kako će se sve događati na terenu. To će pokazati rezultat, rekao je Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.