BRATSKA PODJELA

Zoran Mamić opet na klupi Dinama

Utorak, 07. srpnja 2020. 13:38 Napisao/la  SC

BBB u Rijeci najavio što čeka Dinamo

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Zoran Mamić ponovo je postao trener Dinama!

Iako se spekuliralo da bi utakmicu protiv Hajduka trebali odraditi pomoćnici (Krznar, Peternac) bivšega trenera Igora Jovićevića, na relaciji Maksimir - BiH pala je odluka da će Mamić voditi momčad do kraja sezone.

Tada će se braća Mamić opet dogovoriti što učiniti prije nove sezone.

Ovakva odluka sigurno neće pridonijeti pozitivnoj atmosferi na tribinama, skupina BBB-ovaca tijekom utakmice protiv Rijeke na Rujevici više se bavila Zdravkom Mamićem nego utakmicom.

Poruke: Mamiću Cigane, odlazi iz svetinje/Pili smo pelina, pušili smo trave, najviše volimo Mamića bez glave/Zdravko Mamić, srpsko kopile,... nisu baš poticaj Zoranu Mamiću!

U mandatu Nenada Bjelice stvorila se pozitivna atmosfera, Zdravko Mamić se pritajio u BiH, u javnosti se stvorio dojam da se savjetnik Dinama ne petlja u Bjeličin posao, a onda je usred koronakrize svima postalo jasno da Zdravkov duh aktivno djeluje u svakom klupskom kutku.

U Mamićevu stilu za svega nekoliko mjeseci dogodio se naprasni raskid s Nenadom Bjelicom, fijasko s Igorom Jovićevićem i povratak na klupu Zorana Mamića. 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.