Zoran Mamić kaže da trener Dinama nakon utakmice u Opatiji nije rekao da razmišlja o ostavci!

Utorak, 04. studenog 2014. 19:41 Napisao/la  SC

Novinar me pitao bih li odstupio da nas je Opatija izbacila i što sam drugo trebao reći, kaže Mamić

Zoran Mamić uzburkao je modre strasti izjavom da razmišlja o ostavci nakon što je Dinamo jedva prošao Opatiju u četvrtfinalu Kupa. U razgovoru za Večernji list trener Dinama demantirao je samog sebe naglasivši da uopće ne razmišlja o ostavci:

– Novinar me pitao bih li odstupio da nas je Opatija izbacila i što sam drugo trebao reći, kaže Mamić.

Nakon utakmice protiv Opatije Mamić se žestoko obračunao s igračima, kazavši da je riječ o skupini egoista kojima ništa nije sveto, a kamo li modra boja:

– Reakcija se vidjela u Splitu, gdje smo igrali dobro. Žao mi je što nismo pobijedili, ali Split se žestoko branio. Veliki sam optimist priej utakmice protiv Salzburga! Zato što smo ove sezone puno puta dobro igrali i ne vidim zašto tako ne bi bilo i u utakmici sa Salzburgom, govori Mamić.

Dinamov trener nema imperativa u Europa ligi:

– Ne doživljavam to tako, niti osjećam pritisak da je to nešto što se baš mora dogoditi, niti moja pozicija ovisi o tom rezultatu. Prezimljavanje je naš cilj i još uvijek vjerujem da ga možemo ostvariti. Neću biti razočaran ako dojam u tri sljedeće utakmice bude pozitivan ili ako osvojimo ukupno osam bodova pa ne uspijemo. Za mene bi to bio zadovoljavajući učinak. No, ne osvojimo li više ni bod, naravno da bi to bio neuspjeh. Iako, sumnjam da nam se to može dogoditi, kao ni onakvo izdanje kao u Salzburgu, zaključio je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.