Zoran Mamić blizu povratka na klupu, Dinamo u derbiju protiv Hajduka vode pomoćnici bivšeg trenera

Utorak, 07. srpnja 2020. 00:29 Napisao/la  SC

Jovićevićeva misija trajalao je u skladu s očekivanjima, javna je tajna da je postao trener mimo volje Zdravka Mamića

Zoran Mamić
Zoran Mamić

Prema svemu sudeći Dinamo će u derbiju protiv Hajduka voditi Damir Krznar i Alen Peternac, pomoćnici bivšega trenera Igora Jovićevića.

To znači da Jovićevićeva smjena nije baš tako pomno planirana iako je bilo jasno da mladi trener neće dugo trajati čim je počeo glavinjati bespućina najslabije završnice HNL-a zadnjih desetak godina.

Odavno se nije dogodilo da tako slabo istodobno igraju svi nositelji kvalitete hrvatskog klupskog nogometa, teško je odrediti tko slabije igra u konkurenciji Dinama, Rijeke i Hajduka.

Lokomotiva i Osijek tri kola prije kraja sezone igraju najbolje, a igraju tako dobro da ne nemaju što tražiti ni u pretkolima Europske lige, a kamo li u pretkolu Lige prvaka.

Jovićevićeva misija trajalao je u skladu s očekivanjima, javna je tajna da je postao trener mimo volje Zdravka Mamića.

To je značilo da nema pravo na pogrešan korak, a kamo li na poraze od Lokomotive (0:1) i Rijeke (0:2).

Čini se da Zoran Mamić u ovom trenutku ima najviše izgleda vratiti se na klupu prije početka priprema za nastavak sezone, takva varijanta Zdravku Mamiću jedino je bezuvjetno prihvatljiva.

Sva ostala rješenja (Sedloski, Kopić, Tomić...) su uvjetna i iziskuju gomilu kompromisa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.