Željko Sopić: Mogli smo bolje proći da nismo radili pogreške za dječji vrtić

Srijeda, 28. rujna 2016. 08:03 Napisao/la  SC

Ja sam se okrenuo vikendu i Hajduku već nakon 2:0, kaže Sopić

Željko Sopić vodio je prvu i do daljnjega zadnju utakmicu Dinama u Ligi prvaka. Neće je pamtiti po dobru što se tiče igre i rezultata:

- Nisam očekivao takav rezultat, imali smo jednu zamisao, ali kada dobijete takva dva gola... početnička pogreška kod prvog i greška, ali i kvaliteta Higuaina kod drugog gola, i odjednom umjesto da protivnika koji je tri koplja iznad, učinite nervoznim, unesete nezivjesnost... Ma u takvoj utakmici ako želite rezultat ne smijete pogriješiti ni jednom, a golman mora obraniti 3-4 mrtvaca, to je tako na tom nivou. Agresija nije bila na nivou. Zato što je Juve toliko moćan da ne možemo doći do faula ili smo premekani, to moramo analizirati, ali definitno im nije lako igrati je Juve stalno napada dubinu i mijenjaju stranu, sijeva sa svih strana. Juve je jedan od favorita za osvajanje Lige prvaka, kad su Pjaca i Mandžukić druga opcija, onda se nema što pričati. To je bila lekcija, ali ne mogu se oteti dojmu da smo mogli, da nismo radili pogreške za dječji vrtić, bolje proći. Zamisao je bila doći do poluvremena s pozitivnim rezultatom, ali dubinska lopta s centra, pogreška, to su top igrači koji to kazne, kazao je Sopić i dodao:

- Ja sam se okrenuo vikendu i Hajduku već nakon 2:0 i neke zamjene su bile ciljane za vikend. Antolić dugo nije igrao, naravno da smo ga htjeli sačuvati za Hajduk, rekao je Sopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.