Željko Sopić: Ante Ćorić se nije zalagao na treningu, što sam rekao na lijep način

Utorak, 27. rujna 2016. 13:18 Napisao/la  SC

Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne?, objašnjava Sopić odluku da Ante Čorić nije na popisu igrača za utakmicu


Željko Sopić ne računa na Antu Ćorića za  utakmicu protiv Juventusa. Mladi igrač iskazao je razočaranje na Facebooku, napisao je da mu je Sopić ukrao snove nakon čega se oglasio v. d. trenera Dinama:

- Ante Ćorić se dva dana prije utakmice nije zalagao na treningu. I to sam sada rekao na lijep način. Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne? Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam! Otvoreno sam mu rekao što mislim o njegovom načinu treniranja, ponašanju prema poslu i odnosu prema grbu koji je za mene svetinja. Osobno nemam baš ništa protiv njega, ja sigurno nikome ne kradem snove. Jednostavno, bez zalaganja na treninzima nekome ne mogu dati priliku, rekao je Sopić za goal.hr.

- Antolić je  kapetan Dinama, pa je protiv Lokomotive bio na klupi. Pognute je glave sjeo na klupu, ušao u igru, pa se bacao na glavu. Gordon Schildenfeld tu utakmicu nije niti igrao, pa se sljedeći dan na treningu bacao na glavu. Hodžić nije protiv Lokomotive bio niti među 18 u zapisniku, pa je dečko odmah došao do mene sa smješkom i pitao me kada može dodatno trenirati. Gojak bi, vjerujte mi, lupao glavom u stativu i jeo travu da može biti među 18. Nitko nije iznad kluba. Kod mene vrijedi samo zeleni teren, ljudi koji me poznaju svjesni su da u ovoj situaciji ne bih ni svog sina stavio na klupu, zaključuje Sopić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.