ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Dinamo u 3. pretkolu protiv Aalborga

Petak, 18. srpnja 2014. 14:26 Napisao/la  SC

- Nema smisla pričati o tome kada još nismo u 3. pretkolu, kaže Zoran Mamić

Dinamo u 3. kolu doigravanja za Ligu prvaka igra protiv danskog Aalborga, koje je osvojio četvrtu titulu danskog prvaka. Utakmice se igraju 29. i 30. srpnja,  uzvrati 5. i 6. kolovoza. Prva utakmica igra se u Danskoj, uzvrat je u Zagrebu. Pobjednici u 3. pretkolu ulaze u završnu rundu kvalifikacija za Ligu prvaka, dok poraženi prelaze u 'play-off' rundu Europske lige.

- Nismo odigrali još drugu utakmicu protiv Žalgirisa i maksimalno se moramo koncentrirati na taj susret, a onda ćemo razmišljati što će biti dalje. Prošlih par dana se pričalo o Partizanu, sada će svi o Aalborgu i ja to razumijem, ali zaista mi nema smisla pričati o tome kada je to sve još daleko i nismo u 3. pretkolu. Nije niti sportski niti profesionalno. Idemo odigrati Žalgiris pa ćemo onda pričati o tome što nas čeka, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.