ZDRAVKO MAMIĆ UHIĆEN Menadžerska agencija MSA pod istragom zbog sumnjivih transfera

Srijeda, 18. studenog 2015. 09:15 Napisao/la  SC

Među uhićenima Mario Mamić, koji je vodio agenciju MSA. Navodna šteta 78 milijuna kuna


Zdravko Mamić uhićen je zajedno s četiri osobe među kojima je njegov sin Mario. Uhićeni su Nikky Vuksan, bivši djelatnik agencije, Mamićev nećak Mislav, a policija pretražuje kuću Damira Vrbanovića, koji se vraća iz Rusije gdje je hrvatska reprezentacija igrala prijateljsku utakmicu. 

Prema neslužbenim informacijama Mamić je uhićen zbog sumnjivih transfera nogometaša koji su obavljeni preko njegove nekadašnje agencije Mamić Sport Agency (MSA). Navodna šteta je 78 mil. kuna.

Uhićenje prema svemu sudeći nema izravne veze s istragom protiv Zdravka Mamića, Zorana Mamića i Damira Vrbanovića, koji su prije nekoliko mjeseci privedeni zbog sumnje da su Dinamo oštetili za 117,8 mil. kuna, a državni proračun za 12,2 mil. kuna.

GNK Dinamo protvrdio je u službenom priopćenju da su u klub upali pripadnici PN USKOK-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.