ZDRAVKO MAMIĆ TVRDI

Zoran je najbolji trener u posljednjih desetak godina

Četvrtak, 30. listopada 2014. 20:36 Napisao/la  SC

Bio sam iznenađen izjavom trenera, jer nisam vidio nijedan razlog za ostavku, kaže Zdravko Mamić


Zdravko Mamić očekivano se oglasio dan nakon što je Zoran Mamić najavio ostavku. Naravno da je izvršni dopredsjednik Zdravko čvrsto je stao iza trenera Zorana:

- Bio sam iznenađen izjavom trenera jer nisam vidio nijedan razlog za tako nešto, a kamoli da uopće pomisli na ostavku. Najbolje ga poznajem i moram reći da ga razumijem. On stoji iza tih dečki ne 100 nego 300 posto i zato je tako reagirao. Trener i njegov stručni stožer rade najbolje u posljednjih desetak godina i siguran sam da će nas voditi i sljedeće ljeto u novi pohod na Ligu prvaka. Klub im bezrezervno vjeruje i trener i njegov stručni stožer imaju punu podršku Uprave kluba. Odigrali smo 24 utakmice, od kojih smo 19 dobili, dvije igrali neriješeno i tri izgubili; za sada smo zadovoljni. Tko može takve rezultate uopće dovesti u pitanje? Prema tome, potpuno smo koncentrirani na utakmice protiv Splita i Salzburga, jer nam te dvije utakmice mogu uljepšati jesen. Međutim, nema nikakvog imperativa. Zoran i njegovi kolege su ti za koje sam siguran da će s ovim igračima Dinamu dati novu dimenziju i u godinama ispred nas dodatno uljepšati povijest kluba. Dinamo je u posljednjih deset godina statistički najuspješniji u svojoj stogodišnjoj povijesti, a sljedećih deset godina bit ćemo još bolji, rekao je Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.