Zdravko Mamić: S argumentima Tužiteljstva obrisat ću pod, dokazat ću svoju nevinost!

Ponedjeljak, 13. ožujka 2017. 20:01 Napisao/la  SC

O tome ću pričati na saslušanju 27. i 28. travnja u Osijeku, možete biti ponosni na prošlost Dinama, rekao je Mamić skupštinarima


Zdravko Mamić na Skupštini GNK-a Dinamo nije puno govorio. Savjetnik u Dinamo ovog puta govorio je malo, ali znakovito:

- Kada je završila zadnja Skupština onda me gosp. Vedriš pitao 'zašto nisi uzeo riječ, bio si u pritovru, a s ovim si ljudima dijelio dobro i zlo, željeli su da te čuju'. Pomislio sam kako ima pravo, pa sam danas odlučio govoriti. Ali, onda mi je jedan drugi prijatelj gosp. Hanžeković rekao kako neću govoriti, već svoju bitku voditi u sudnici. Mislio sam ovdje pričati o istragama, imam sve argumente, donio sam ovdje brojne papire. Ali, o tome ću pričati na saslušanju 27. i 28. travnja u Osijeku. Možete biti ponosni na prošlost Dinama, rad Uprave na čijem sam bio na čelu. A s argumentima Tužiteljstva ću obrisati pod, dokazat ću svoju nevinost i ispravnost poslovanja Dinama. Mi smo pametnim i mudrim odlukama već zatvorili budžet za 2017. godinu. Pa ljudi moji, mi smo namjerno posudili Roga s obvezom kupnje. Pa kada je predsjednik Napolija De Laurentiis koji je bankar vidio na koji način želimo prodati Roga nije mogao vjerovati. Svi klubovi novac traže odmah, a mi smo Roga željeli prodati samo na ovaj način. Da taj novac dobijemo u 2017. godini. A tako je bilo i s Brozovićem, prenosi Mamićevu izjavu goalcom.hr.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.