MAMIĆ ČEKA ODLUKU

Prvi djelatnik kojem država brani dolazak na stadion

Subota, 29. ožujka 2014. 14:32 Napisao/la  SC

Mamić će se morati javljati policiji dva sata prije i poslije svake domaće utakmice Hajduka i Splita

Prihvati li Prekršajni sud prijedlog Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Zdravko Mamić idućih godinu više neće smjeti ulaziti ni na jedan splitski stadion. Izvršni dopredsjednik Dinama time bi postao prvi nogometni djelatnik kojemu je država  zabranila pristup nekom stadionu za vrijeme odigravanja utakmica. Takve se kazne primjenjuju u ekstremnim slučajevima devijatnog ponašanja i do sada su bile privilegija okorjelih nasilnika.

Zdravko Mamić mogao bi se naći u  njihovu društvu, što znači da bi se prema zakonu trebao javljati policiji dva sata prije i dva sata poslije svake domaće utakmice Hajduka i Splita sljedećih godinu dana. Isto će vrijediti i za mečeve reprezentacije na Poljudu. Mamić bi se trebao javljati nadležnoj policijskoj postaji u mjestu prebivališta. Ako ne bude u Zagrebu, morat će posjetiti najbližu policijsku postaju.

Inače, Nazdorni odbor Hajduka zabranio je Mamiću ulazak u počasnu i VIP ložu poljudskog stadiona na neodređeno vrijeme.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.