Zdravko Mamić poručio preko odvjetnika da odbija prihvatiti novac za jamčevinu

Utorak, 08. prosinca 2015. 17:53 Napisao  I. V.

Ja sam prisiljen nastaviti sa svojom pravnom bitkom za sebe i svoju obitelj, ali i za Dinamo, sa vjerom u konačnu pobjedu, poručio je izvršni predsjednik Modrih.


Na službenoj stranici Dinama obavljena je izjava Zdravka Mamića uz popratni tekst, koji prenosimo u cijelosti:

Preko svojeg odvjetničkog tima izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poslao je svoju izjavu u vezi aktualne situacije.

- Zahvaljujem svima koji su podržali Klub i mene osobno u ovim teškim trenucima.

Također zahvaljujem svim ljudima koji su sakupili jamčevinu za mene, ali ja odbijam prihvatiti taj novac jer mislim da ih ne trebam izlagati takvim opterećenjima. Jamčevinu ću pokušati ostvariti u nekretninama svojih prijatelja.

Siguran sam da će Uprava GNK Dinamo i svi zaposlenici bez ikakvih problema nastaviti raditi u ostvarenju svih ciljeva koje smo zajedno planirali.

Ja sam prisiljen nastaviti sa svojom pravnom bitkom za sebe i svoju obitelj, ali i za Dinamo, sa vjerom u konačnu pobjedu - poručio je izvršni predsjednik Modrih.

Naravno, cijeli klub čvrsto stoji iza izvršnog predsjednika te nastavlja raditi u ostvarenju zajednički visoko postavljenih ciljeva. Isto tako uvjereni smo kako će se optužbe USKOK-a i DORH-a pokazati neutemeljenima i Zdravko Mamić vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima u klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.