Zdravko Mamić otišao dovoljno daleko da ne može pokvariti atmosferu i ostao dovoljno blizu klubu

Srijeda, 07. studenog 2018. 17:30 Napisao/la  Igor Vranić

I kada Dinamom upravlja preko daljinskog upravljača Mamić djelatno pokazuje zašto je najuspješniji nogometni menadžer svih vremena na ovim prostorima

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

 

Otkazom Tomislavu Svetini savjetnik Dinama još je jednom dokazao da je nedodirljivi gazda, javna tajna da Zdravko Mamić upravlja Dinamo iz BiH više nije tajna.

Svetina je pogriješio što je pomislio da će se Mamićevim bijegom od hrvatskog pravosuđa promijeniti uloge u Dinamu, poželio je biti samosvojan i postao samodopadan prije nego što je završio u rubrici bivši.

Nikada Mamić ne bi Svetinu smijenio zbog slučaja mladoga Hasića, opraštao je gazda i mnogo veće pogreške svojim vjernim suradnicima.

Sve dok su bili vjerni!

Hrvatsko pravosuđe učinilo je veliku uslugu Dinamu kada je nepravomoćno osudilo Mamića.

Gazda je morao pobjeći u BiH čime se u Maksimiru prividno otvorio prostor za slodoboumne ideje i poticaje, oko kluba se oslobodila pozitivna energija.

Navijači su se počeli vraćati na tribine, zavisno o sklonostima više ne moraju slušati ili vikati "Mamiću, odlazi!"

Mamić je otišao dovoljno daleko da ne može pokvariti atmosferu i ostao dovoljno blizu da može voditi Dinamo.

I kada Dinamom upravlja preko daljinskog upravljača Mamić djelatno pokazuje zašto je najuspješniji nogometni menadžer svih vremena na ovim prostorima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.