Zdravko Mamić: Neodigravanje utakmice je nešto najdrskije i najbezobraznije što se dogodilo u povijesti

Srijeda, 26. studenog 2014. 10:26 Napisao/la  SC

 Devedeset i devet posto onoga što je napisano u posljednjih tjedan dana je laž. Vi znate da ja uvijek govorim istinu, ne želim sudjelovati u ovoj laži, kaže Mamić

Zdravko Mamić kratko je komentirao zadnja zbivanja u hrvatskom nogometu prije nego što je momčad Dinama odletjela u Rumunjsku, gdje u četvrak igra protiv Astre u 5. kolu Europa lige.

- Devedeset i devet posto onoga što je napisano u posljednjih tjedan dana je laž. Vi znate da ja uvijek govorim istinu, ne želim sudjelovati u ovoj laži. Neodigravanje utakmice je nešto najdrskije i najbezobraznije što se dogodilo u povijesti hrvatskog sporta, sve ostalo su spinovi i laži. Što se tiče Astre, velik sam optimist jer znam da je raspoloženje izvrsno, nedostaje samo Ademi. Za očekivati je da Salzburg dobije Celtic i da mi dobijemo Astru, ali to je nogomet, svašta je moguće. Mi prvo moramo slaviti zbog sebe, jer je bilo već dovoljno prosipanja bodova i koeficijenata, kazao je Zdravko Mamić za SN.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.