Zdravko Mamić: Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo

Petak, 04. prosinca 2020. 12:00 Napisao/la  SC
Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, oglasio se na svojoj Facebook stranici, a povodom Dinamove pobjede u Rotterdamu i plasmana u šesnaestinu finala Europske lige.

Mamić u svojoj objavi kaže:

"Kriv sam što sam sa suradnicima stvorio stroj zvan GNK Dinamo koji je večeras samljeo europskog velikana Feyenoord Rotterdam u gostima!

Kriv sam što sam postavio temelje momčadi kojoj jedinoj u Europi ove sezone nije nitko zabio gol!

 Kriv sam što radimo svakog dana na poboljšanju uvjeta u kojima se bruse novi svjetski nogometni dijamanti!

Kriv sam što sam nagovorio brata da se žrtvuje i preuzme ulogu trenera Dinama pod neviđenim pritiskom!

Kriv sam što je još jednom pokazao kakva je trenerska veličina!

Kriv sam što nakon ljetnih medijskih natpisa da u Dinamu traje rasprodaja ove jeseni igramo najuvjerljivije europske nogometne utakmice u novijoj povijesti!

 Kriv sam što vučemo hrvatski nogomet i koeficijent kao maglev vlak! 

Oprostite i uživajte večeras uz poštivanje mjera, otvorite najbolju bocu koju imate Dinamovke i Dinamovci i nazdravite sjajnim dečkima, treneru i stožeru, oni su to zaslužili! Čestitam svima bez kojih ovog uspjeha ne bi bilo - našim zlatnim tetama čistačicama, kuharima, kuharicama, radnicima na održavanju terena i stadiona, portirima, oružarima, trenerima u nogometnoj školi, zaštitarima, djelatnicima, upravi, stožeru i igračima, ovaj uspjeh je vaš uspjeh", napisao je Zdravko Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.