ZDRAVKO MAMIĆ KAŽE

Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh

Četvrtak, 07. kolovoza 2014. 11:02 Napisao/la  SC

- Bojao se ja ili ne bojao otkaza, Uprava će odlučiti, rekao je trener Zoran Mamić

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić sportski je podnio ispadanje iz Lige prvaka:

- Čestitam Aalborgu na prolazu u play-off Lige prvaka, čestitam našim igračima koji su na terenu ostavili i zadnji atom snage, čestitam navijačima koji su bili sjajni. Nogomet se vratio u Zagreb! Imali smo 19 udaraca prema golu, 11 u okvir. I nismo uspjeli. Danski prvaci su dva puta pogodili okvir gola i prošli dalje, to je nogomet. Doživjeli smo veliki sportski i financijski neuspjeh! Ali nema predaje. Moramo se skupiti, uhvatiti nove motive i nastaviti sezonu u najboljem mogućem stanju. Imamo momčad velike perspektive i velikih mogućnosti, ali nedostajalo je vremena za uigravanje, rekao je Zdravko Mamić za SN.

Brzo će se vidjeti kako će Dinamo financijski podnijeti ispadanje iz Lige prvaka, rezovi su neophodni. A prvi rez odavno je trebalo učiniti u stručnom stožeru:

- Očito sam negdje pogriješio čim smo izgubili, ali zadovoljan sam igrom Dinama.  Sigurno da je ovo šok, ali razgovarao sam s ekipom u svlačionici. Oni su svjesni što  nije bilo dobro i siguran sam da će nam donijeti još puno veselja. Bojao se ja ili ne bojao otkaza, Uprava će odlučiti. Uložili smo jako puno truda u ovu utakmicu, tri poluvremena smo bili bolji, ali nije bilo dosta, rekao je trener Zoran Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.