PORUKA MRZITELJIMA

Zdravko Mamić gradi stadion iz BiH

Nedjelja, 11. travnja 2021. 14:14 Napisao/la  SC

Sve će riješiti Dinamo i njegova uprava

Zdravko Mamić
Zdravko Mamić

Zdravko Mamić obratio se javnosti novom objavom na svom Facebook profilu, ovoga puta tema je izgradnja stadiona u Maksimiru.

Mamićevu objavu prenosimo u cijelosti

"Dežurni mrzitelji i duhovne mizerije, Dinamov novi space shuttle stadion na Maksimiru neće vas koštati ni eura. Imat ćete sve svoje novce za vrtiće, škole, bolnice, gongove i bongove, iako vas pola za iste nije uplatilo niti kune i sjetite ih se samo kada netko drugi nešto radi. Stadion će vam u Zagreb dovesti najveće glazbenike svijeta, najveće klubove, svi će procvjetati, bit će ukras i ponos od kojeg ćete i vi profitirati. Dinamo samo treba od grada pravo gradnje na zemlji koja je do 1992. bila njegova i malo sluha gradske uprave. Sve ostalo, riješit će klub sam i njegova uprava!", stoji u Facebook objavi Zdravka Mamića.

mamicobjava

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.