Zanimljiva pozivnica navijačima Rijeke, promijenilo se ozračje u Maksimiru

Utorak, 07. svibnja 2024. 13:16 Napisao/la  SC

Uoči prve utakmice finala kupa oglasili se BBB-ovci zanimljivom molbom Dinamu

Zanimljiva pozivnica navijačima Rijeke, promijenilo se ozračje u Maksimiru

Promijenilo se ozračje u Maksimiru nakon što je Dinamo pobijedio (2:1) Rijeku u 33. kolu na Rujevici čime je praktično obranio titulu prvaka.

Rijeka i Dinamo igraju dvije utakmice finala kupa, prva se igra 15. svibnja u Maksimiru, uoči utakmice oglasili se BBB-ovci zanimljivom molbom Dinamu:

- Sljedeći tjedan nas očekuje prva utakmica finala Kupa s Rijekom na Maksimiru. Ovim putem apeliramo na vodstvo našeg kluba da gostujućim navijačima stavi na raspolaganje puni kapacitet južne tribine Maksimira i da se takve prakse drži i ubuduće. Sve dok je konfiguracija stadiona i te tribine takva kakva jest i dok to nije na štetu Dinama i njegovih navijača. Bez obzira na to što nam dolazi klub koji gostujuće navijače smješta u kavez, želimo da gostujućim navijačima svih klubova koji gostuju na Maksimiru bude omogućen normalan tretman i maksimalan broj ulaznica, ističu Bad Blue Boysi.

Zanimljiva pozivnica navijačima Rijeke toliko puca od samouvjerenosti da znakovi interpunkcije jedva održavaju red između rečenica.