U zapisnik stane samo 18 igrača, Ivajlo Petev otkrio zašto Sammira nije bilo u Splitu

Utorak, 16. svibnja 2017. 19:41 Napisao/la  SC

Sammir ponovo u kadru uoči utakmice protiv Istre 1961


Dinamo u Maksimiru u srijeda (18) igra protiv Istre 1961, a najavažnija vijest iz kluba glasi da je Sammir ponovo u kadru:

- Da, on je u kadru, normalno trenira. Zašto ga nije bilo u Splitu? To je bila moja odluka, na utakmicu mogu voditi samo 18, a ne svih 28 igrača, kazao je trener Ivajlo Petev.

Utakmica protiv Istre ne bi smjela biti problem momčadi kojoj je preostala jedino nada u kiks Rijeke. Inače, Istra 1961 već je osvojila bod protiv Dinama u Petevovu mandatu:

- Nikada neću zaboraviti tu utakmicu, ne pamtim je po dobrome. Po meni je Istra danas još bolja, sigurno da nas ne očekuje lagana utakmica. Što se mene tiče mi smo zaduženi da odigramo dobro i pobijedimo. Mogu me zadovoljiti samo tri boda, ali i način na koji ćemo do njih stići. Matel se oporavio od ozljede, te je u kadru za Istru. Ante Ćorić dva dana nije trenirao, vidjet ćemo kakvo je s njim stanje. Stojanović ima žute kartone, a Šitum još nije spreman, kazao je Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.