U Dinamu se više bave Sammirom nego utakmicom protiv Lokomotive

Petak, 01. studenog 2013. 18:01 Napisao/la  SC

Trener Lokomotive Tomislav Ivković silno se trudi utakmici dati natjecateljski naboj

Dinamo i Lokomotiva u subotu od 15 sati igraju utakmicu izvjesnog ishoda ako se uvaži tradicija više nego prijateljskih odnosa dvaju klubova. Dok se u Dinamu bave produljenjem Sammirova ugovora što ovisi o mogućem povratku hrvatskog reprezentativca u Brazil, trener Lokomotive Tomislav Ivković silno se trudi utakmici dati natjecateljski naboj. Isto kao što se trudi objasniti da nije favorit za trenera Dinama, kao što sugeriraju neki mediji:

- Novine me guraju rukama i nogama u Dinamo, ali dovoljno sam dugo u sportu da znam napraviti razliku između favorita medija i kandidata ljudi koji vode klub. Osobno, Dinamo mi nije dodatna motivacija, želim tu pobjedu da si svi skupa podignemo rejting. Vjerujte mi da nema veće gušta nego dobiti prijatelje, kaže Ivković.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.