DRASTIČNA KAZNA

Arijan Ademi suspendiran čak četiri godine

Petak, 20. studenog 2015. 20:32 Napisao/la  SC

UEFA je očito odlučila trenirati strogoću na makedonskom reprezentativcu 


Arijan Ademi kažnjen je s četiri godine suspenzije zato što je bio pozitivan na doping-test nakon utakmice Lige prvaka protiv Arsenala.

Drastičnu kaznu donijela je UEFA nakon prikupljanja dokaza i saslušanja tijekom kojega je Ademi iznio svoju obranu. Budući da ovakva odluka izravno dovodi u pitanje Ademijevu karijeru, UEFA je očito odlučila trenirati strogoću na makedonskom reprezentativcu koji igra u trećerazrednom nacionalnom prvenstvu.

GNK Dinamo službeno se oglasio na svojoj stranici:

Uefina disciplinska komisija donijela je najgoru moguću odluku i suspendirala našeg igrača Arijana Ademija na čak četiri godine.

Šokantne vijesti stigle su iz Švicarske gdje je nakon nekoliko odgoda i na koncu i saslušanja našeg igrača UEFA donijela odluku koja se niti u najcrnijem scenariju nije mogla zamisliti.

- Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam... Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje – rekao je Arijan.

Podsjetimo, Arijanov nalaz nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala je bio pozitivan na nedozvoljena sredstva, a isto je bilo i s B uzorkom.

Kao klub smo šokirani i izuzetno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i bude, stoji u klupskom priopćenju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.