TINO SVEN SUŠIĆ TVRDI

Mirko Barišić je krivac što je propao moj transfer

Četvrtak, 06. listopada 2016. 12:03 Napisao/la  SC

Barišić je nazvao Inter i ponudio im Brozovića, pa je Brozović odjenuo crno-plavi dres, kaže Sušić

Tino Sven Sušić optužio je predsjednika Dinama Mirka Barišića da je osujetio njegov transfer u Inter:

- Već sam se bio spakirao, Milan Rapaić, prijatelj moje obitelji i moj agent, me pozvao da mi kaže da je sve riješeno i da ću uskoro postati igrač Intera. Lokalni mediji i Roberto Mancini su najavili moj dolazak, a onda u posljednjem trenutku, Inter je izabrao Brozovića. Glavni krivac je Mirko Barišić, predsjednik Dinama koji kontrolira cijeli hrvatski nogomet. On organizira sve transfere i već je bio prodao Matea Kovačića u Inter, te je čuo da je Hajduk dogovorio moj transfer u ovaj talijanski klub. Potom je nazvao Inter i ponudio im Brozovića. Dobre veze između Intera i Barišića su na kraju presudile, pa je Brozović obukao crno-plavi dres, prenose Sušićevu izjavu talijanski portali.

Sušić je iz Hajduka ovog ljeta otišao u Genk u kojemu igra standardno dobro, pa se ponovo našao na popisu reprezentativaca BiH.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.