Thomas Partey postao konkurent Josipu Radoševiću, Dinamo dovodi veznjaka iz Atletica Madrid

Nedjelja, 27. prosinca 2015. 00:29 Napisao/la  SC

Partey (22) se ove sezone nije uspio nametnuti Diegu Simeoneu, ganski veznjak igrao je samo pet puta


Thomas Partey mogao bi u dresu Dinama zamijeniti suspendiranog Arijana Ademija! U planovima stručnog stožera Dinama defenzivni veznjak madridskog Atletica postao je konkurent defenzivnom veznjaku Napolija Josipu Radoševiću.

Dinamo je iskazao želju za otkupom ugovora Josipa Radoševića, koji je 2015. godinu igrao za Rijeku kao posuđeni igrač Napolija. Ugovor je istekao, Rijeka ima pravo prvootkupa, ali se upleo Dinamo...

Interes za Parteya mijenja Radoševićevu pregovaračku poziciju. Partey (22) se ove sezone nije uspio nametnuti Diegu Simeoneu, ganski veznjak igrao je samo pet puta od toga je u tri prvenstvena nastupa skupio ukupno 70 minuta.

Posljednje dvije sezone Partery je proveo na posudbama u Mallorci i Almeriji, gdje je standardno igrao. Najveći je problem kao i obično novac! Dinamo ne želi posuđivati igrače, a Partey nije jeftin.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.