STRAH OD PREKIDA BAKLJAMA

Zaštitna mreža na maksimirskom stadionu

Utorak, 24. srpnja 2012. 21:12 Napisao/la  SC

Skupina ekstremnih navijača najavila je da će pokušati prekinuti utakmicu i izbaciti Dinamo iz europskih natjecanja

Dinamo u četvrtak navečer igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Ludogoreca. Uoči prve utakmice dogovorom dvaju klubova ulaz na stadion bio je zabranjen navijačima Dinama, preventivna mjera sigurnosti poduzeta zbog stalnih incidenata i otvorenih prijetnji skupine tzv. navijača Dinama.

Pred uzvratnu utakmicu čelnici Dinama nisu smogli hrabrosti zabraniti ulaz navijačima, ali su poduzeli sve što mogli da eventualne incidente smanje na najmanju moguću mjeru.

Zbog toga je sjeverna tribina maksimirskog stadiona u utorak opasana visokom mrežom koja bi trebala spriječiti ubacivanje baklji na teren. Skupina ekstremnih navijača, koji se protive Zdravku Mamiću i klupskoj upravi, otvoreno je najavila da će pokušati izazvati prekid utakmice i izbaciti Dinamo iz europskih natjecanja.

Policija je posljednjih dana pojačala kontrolu prilaza stadionu u nastojanjima da spriječi unošenje pirotehnike na sjevernu tribinu. Na dan utakmice očekuje se još stroža kontrola i rezolutna reakcija policije u slučaju da događanje navijača zaprijeti regularnosti utakmice.

Fotogalerija: Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.