Splitska policija zatražila da se Zdravku Mamiću zabrani ulazak na splitski stadion

Petak, 28. ožujka 2014. 13:42 Napisao/la  SC

Splitska policija podnijela je protiv Zdravka Mamića još jednu prijavu zbog nereda u svečanoj loži

Splitska policija podnijela je protiv Zdravka Mamića još jednu prijavu zbog nereda u svečanoj loži Poljuda na derbiju Hajduka i Dinama. Prema čl. 34 Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima, Mamiću prijeti zabrana ulaska na stadion. U Zakonu piše:

Osobi za koju postoje saznanja da se već ranije protupravno ponašala za vrijeme dolaska,održavanja ili odlaska s nekog sportskog natjecanja prekršajni sud na prijedlog policijske uprave nadležne za mjesto održavanja sportskog natjecanja ili policijske uprave nadležne za područje na kome se nalazi prebivalište takve osobe može izreći zabranu prisustvovanja određenom sportskom natjecanju ili zabranu prisustvovanja sportskim natjecanjima za vrijeme koje ne može biti kraće od šest mjeseci niti duže od godinu dana.



Ivo Bego, bivši igrač Hajduka koji se potukao s Mamićem, prošao je samo s prekršajnom prijavom.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.