Soudanija čeka milijun eura godišnje, Dinamo slaže momčad za obranu titule prvaka

Ponedjeljak, 02. siječnja 2017. 09:13 Napisao/la  SC

Vjerujem da će Soudani ostati naš igrač i da ćemo s njim u momčadi osvojiti naslov prvaka, kaže predsjednik Dinama Mirko Barišić

El Arabi Hilal Soudani priprema se nastup na Afričkom kupu nacija, najbolji napadač HNL-a još uvije nije riješio status u Dinamu.

Soudanijev ugovor traje do lipnja, nije potpisao novi ugovor koji bi srušio granice u novijoj povijesti HNL-a.

Dinamo alžirskom reprezentativcu nudi  milijun eura godišnje. Kada se euri u vremenskom kontekstu poistovjete s nekadašnjim markama, takve su godišnje plaće u Dinamu, odnosno, Croatiji svojedobno imali igrači poput Roberta Prosinečkoga, Dražena Ladića...

 - Ponuda stoji na stolu, ali Soudani želi ići u neku od Liga petice. Ima ponuda iz Engleske i Kine. Vjerujem da će Soudani ostati naš igrač i da ćemo s njim u momčadi osvojiti naslov prvaka, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić za 24sata.

 Dinamo bez Soudanija ima znatno manje šanse u borbi za titulu prvaka. S obzirom na platežnu moć, takav profil napadača Dinamo ne može lako pronaći na tržištu.  

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.