Soudani otputovao s momčadi u Vinkovce, Sammir možda zaigra protiv Cibalije

Subota, 25. veljače 2017. 16:40 Napisao/la  SC

 Schildenfeld ili Perić umjesto ozlijeđenog Sigalija


Dinamo u nedjelju od 15 sati igra protiv Cibalije u Vinkovcima.

- U Vinkovcima očekujem da odigramo dobru utakmicu, pokažemo želju i htijenje, ispunimo zacrtani plan i osvojimo nova tri boda. Znamo da ćemo za to morati raditi svih 90 minuta, ali mi smo spremni. Svjestan sam što nas čeka, pa i kakav će biti teren u Vinkovcimca. Vjerujem da će organizatori učiniti sve kako bi što bolje spremili travnjak, ali kako će biti nama, tako će biti i njima. Moramo se što prije prilagoditi, odraditi dobar posao i osvojiti tri boda, kaže trener Ivajlo Petev koji je u Vinkovce poveo i Soudanija:

- Vidjet ćemo hoće li igrati. Na put ide 18 igrača, pa ćemo na sastanku prije utakmice odlučiti tko će početi susret. Soudani je spreman za igru, no pitanje je za kakvu minutažu. Svi znate kada je došao, mora još puno toga odraditi kako bi se vratio u idealno stanje. Sammir svakim treningom postaje sve bolji, postoji mogućnost da zaigra u Vinkovcima. I Guilherme ide s nama na put, bit će među 18 igrača od kojih baš svaki može dobiti priliku, govori Petev:

 Sigali je ozlijeđen, Benković i Henriquez nisu spremni:

- U konkurenciji za stopera su Schildenfeld i Perić.  Benković radi individualno, često je i u barokomori, nadamo se da će se brzo vratiti. On će sam vidjeti kada će se osjećati idealno i kada neće osjećati nikakve bolove. Isto vrijedi i za Henriqueza koji također radi individualno. Svaki nam je igrač bitan u nastavku sezone, jedva čekam da mi se ta dvojica vrate na raspolaganje, zaključio je Petev.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.