DINAMO

Soudani potpisao trogodišnji ugovor

Petak, 31. ožujka 2017. 08:57 Napisao/la  SC

Siguran sam da ćemo prvenstvo završiti na visokoj razini, s novim naslovom prvaka, kaže Soudani

Soudani je produljio ugovor s Dinamo za tri godine što je bio razlog za sazivanje konferencije za medije u Maksimiru.

- Jako sam sretan što sam produljio ugovor. Četiri godine sam u Dinamu, ne bi bilo lako rastati se... Osim toga, moja obitelj i roditelji jako vole Zagreb i lijepo se ovdje osjećaju. Razgovorao sam i s njima, oni su uvijek bili za to da ostanem ovdje. Svi me u klubu jako cijene i doista sam sretan što sam potpisao na dodatne tri godine. Ova momčad ima jako puno potencijala, puno je mladih igrača, a to mi daje nadu i želju da radim puno s njima i pružam što više. Siguran sam da ćemo prvenstvo završiti na visokoj razini, s novim naslovom prvaka i da ćemo, naravno, pokušati ponovno ući u Ligu prvaka. Jedan od razloga zašto sam baš sad odlučio potpisati ugovor je to da mogu biti potpuno usredotočen na završnicu prvenstva, kaže alžirski reprezentativac.

 Romeo Jozak ovako je opisao svečani čin potpisivanja:

 - Simoblički gledano, za nas je ovo velik čin kao što bi, primjerice, za Real Madrid bio novi potpis Cristiana Ronalda, kaže sportski direktor Dinama, koji je iznio svoje viđenje trenutačnih odnosa u HNL-u:
 
– Rijeka je imala meč loptu u derbiju i time nam je nakratko poremetila atmosferu... Ali, od tada se puno toga promijenilo. Počelo je s pripremama u Turskoj kad je stvorena i prava atmosfera, kohezija, napravili smo strašan iskorak, upravo su te pripreme bile generator puno toga. I potpisom novoga ugovora s trenerom Ivajlom Petevom pokazali smo konzistentnost, dugoročnu strategiju, a time podignuli atmosferi. Igračima smo pokazali što želimo. Evo, u zadnjih smo mjesec i pol dana potpisali 12 profesonalnih ugovora, a nisam siguran da baš previše klubova u svijetu uspijeva to učiniti u tako kratkom vremenu. Od sezone 2018/19. bit će znatno viši kriteriji ulaska u skupinu Lige prvaka pa i mi moramo biti bolji. Naš glavni skaut Marijan Vlak praktički više niti ne živi u Zagrebu, već samo dođe presvući se i pozdraviti obitelj pa odmah juri dalje. Obilazi sve kontinente. Za ljeto, dakle, pripremamo velike stvari, imamo ozbiljne ideje, rekao je Jozak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.