Soudani alžirskim novinarima najavio mogući odlazak, Dinamo intezivno traži zamjenu

Četvrtak, 05. siječnja 2017. 10:29 Napisao/la  SC

Borba za titulu prvaka između Rijeke i Dinama trenutno se vodi na tržištu, eventualni Soudanijev odlazak bitno bi poremetio ravnotežu u momčadi Dinama

 Soudani je tijekom priprema za afrički Kup nacija alžirskim novinarima potvrdio da razmišlja otići iz Dinama:

 - Imam ponude  nekoliko jakih klubova,  moguće je da ove zime napustim Dinamo. Imam ugovor s Dinamom još šest mjeseci, ali mogu otići i ranije, vidjet ćemo, ali nisam zabrinut, kazao je Soudani.
 
Borba za titulu prvaka između Rijeke i Dinama trenutno se vodi na tržištu.

Eventualni Soudanijev odlazak bitno bi poremetio ravnotežu u momčadi Dinama, teško je na tržištu pronaći takvoga igrača klubu kojemu je Zdravko Mamić odredio granicu kupovne moći.
 
 Soudani vrijedi najmanje 5 milijuna eura, a toliko novca Mamić nikada ne bi izdvojio za igrača od 29 godina.
 
 Mamić je otprilike 5 milijuna eura svojedobno izdvojio za 19-godišnjeg Marka Roga, rekordni odštetni iznos u HNL-u bio je opravdana investicija.

Dinamo je mladog igrača Splita prošle godine prodao Napoliju za triput veći iznos.     

Dinamo se namjerava pojačati u u nastavku sezone, ali ne odustaje od poslovnih načela zbog kojih je Mamić postao jedan od najuspješnijih menadžera u Europi.

 Primjerice, Dinamo je zainteresiran za Matheusa Indija, 20-godišnjega brazilskog napadača kojega bi Vasco da Gama prodao za cca. 1,5 milijuna eura.
 
 Svjesni su u Dinamu da takav igrač ne može odmah zamijeniti Soudanija...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.