SLUČAJ SOUDANI Ivajlo Petev odjednom odlučio da više neće komentirati suđenje

Petak, 21. travnja 2017. 15:21 Napisao/la  SC

Rijeka je favorit jer ima četiri boda prednosti. Ali, to ništa ne znači, kaže trener Dinama


Ivajlo Petev na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Hajduka morao je odgovarati na pitanje o slučaju Soudani, koji je u petak pomilovan što znači da će igrati pritiv Hajduka:

- Malo sam pretjerao, nije to moj stil da komentiram suce. No, malo mi se toga skupilo, pa sam komentirao taj slučaj. Ja sam trener Dinama, želim se samo baviti svojom momčadi. Više ne želim komentirati suce i njihove pogreške, samo ću reći da ovakvih situacija ima u svim utakmicama. Je li Soudani trebao ili nije trebao biti kažnjen? Za takve stvari postoje ljudi koji o tome odlučuju i više ne želim pričati o tome, kaže trener Dinama.

Mislite li da su utakmice Dinama i Hajduka veći derbiji od dvoboja s Rijekom?

- Da, dvoboji Dinama i Hajduka su najveći hrvatski derbiji. Tako je bilo kroz povijest, tako je sada, tako će biti i u budućnosti.

Je li Rijeka favorit za osvajanje naslova prvaka?

- Rijeka je favorit jer ima četiri boda prednosti. Ali, to ništa ne znači. Do kraja sezone ima još osam utakmica, tako da je sve moguće. Mi se moramo koncentrirati samo na sebe, mi moramo pobjeđivati u našim utakmicama. Ja ne razmišljam, niti želim pričati o Rijeci. Pred nama je utakmica s Hajdukom, sve naše misli usmjerene su prema toj utakmici.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.