Skupština GNK Dinamo: Prihodi iznosili 50 mil. eura, dobitak samo 3 mil. eura

Ponedjeljak, 07. prosinca 2020. 21:20 Napisao/la  SC
Skupština GNK Dinamo: Prihodi iznosili 50 mil. eura, dobitak samo 3 mil. eura

Na redovnoj godišnjoj Skupštini GNK Dinamo sudjelovalo je 56 od 80 skupštinara, sastanak se održao u hotelu Sheraton bez nazočnosti medija koji su sve pratili putem video-linka.

Dinamo je u 2020. godini bio prvak, igrao je na proljeće u Europi, juniori su igrali u četvrtfinalu UEFA Lige mladih.

Klub je poslovao pozitivno, prihod iznosi 372,4 milijuna kuna, rashodi iznose 351,3 milijuna kuna, bruto dobit iznosi 20,5 milijuna kuna.

Struktura prihoda je uvijek ista, najveći prihodi ostvareni su od prodaje igrača i  od UEFA-e.

Zbog koronakrize smanjene su plaće, zaposlenicima koji su imali plaću manju ili jednaku 7,5 tisuća kuna ona se nije mijenjala.

Zaposlenicima koji su zarađivali više od 7,5 tisuća kuna isplaćena je trećina plaće između 7,5 tisuća kuna i punog iznosa plaće u redovnim ugovorenim rokovima, druga trećina u roku od šest mjeseci od datuma odigravanja prve sljedeće službene utakmice Dinama, dok su se trećine plaće zaposlenici trajno odrekli.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.