Sergej Jakirović: Varaždin nije lak protivnik, zadnji put je izgubio 26. kolovoza od Hajduka

Subota, 04. studenog 2023. 13:10 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Varaždin u 14. kolu dočekuje Dinamo, Sergej Jakirović poziva na oprez.

- Varaždin nije lak protivnik, zadnji put je izgubio 26. kolovoza od Hajduka. Igramo s ekipom koja teži nadigravanju, fluidna je i potentna i morat ćemo biti na maksimalnoj razini, rekao je trener Dinama, pa upozorio:

- Moramo biti koncentrirani. Prvenstvo je dosta komplicirano, dosta je ekipa u par bodova razlike, svatko svakome može napraviti probleme. Ne razmišljam o Viktoriji, razmišljam samo o Varaždinu. Pobjeda i veselje nakon utakmice s Lokomotivom puno nam je psihološki značilo. To je nogomet, negdje ti uzme, a negdje vrati, dodao je Jakirović pa pobrojao igrače koji su upitni i na koje neće moći računati u Varaždinu:

- Petkovića sigurno nema, kao ni Gabrijela Rukavine, koji baš nema sreće s ozljedama. Upitni su Ademi, Ljubičić, Špikić i Bulat, koji su imali problema kroz ovaj tjedan, zaključio je Sergej Jakirović.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.