Sergej Jakirović: U idućim danima moram razgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo

Srijeda, 22. svibnja 2024. 21:36 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović Foto: Screenshot MaxSport TV

Sergej Jakirović bio je zadovoljan nakon finala kupa na Rujevici.

- Ono što su ovi momci izvukli ove sezone, to je nešto fantastično. Gdje smo sve bili, što smo sve prošli… Odigrali smo pametno, imali smo sporiji ulazak u utakmicu, Rijeka je na otvaranju bila brža, življa, stvorili su nam par lijepih situacija, ali nisu zabili. Gubili smo prebrzo loptu, Rijeka je tu bila bolja na početku, ali polovicom prvog poluvremena smo preuzeli kontrolu, zabili prvi pa onda i drugi gol i naravno da smo tako došli do velike prednosti. Na poluvremenu smo se dogovorili da nastavimo isto, da igramo kao da je rezultat 0:0, iz sjajne akcije smo zabili i treći gol, rekao je Sergej Jakirović.

Dinamo je u utakmicu ušao s tri zadnja vezna.

- Bio je plan da nam se, kada otvaramo igru desno, Sučić ne diže previše gore, da nam Gabriel Pierre ne bude previše gore, a oni su obojica bili gore. Imali smo problem kada je Nevistić imao loptu, nismo mogli kvalitetno otvoriti, samo smo nabijali loptu bez veze. Bio je plan nagnuti igru na desno i onda preko veznih ili daljega stopera okrenuti na lijevu stranu gdje smo bili u višku, gdje smo trebali raditi razliku. Kasnije smo to uspjeli.

Plan za ljeto.

- Nakon duple krune, trostruke za klub, više ću se posvetiti sebi i nekim svojim odlukama. U idućim danima moram razgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo, zaključio je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.