Sergej Jakirović odgovorio na pitanje koje bi igrače Rijeke doveo u Dinamo

Srijeda, 23. kolovoza 2023. 12:52 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović
Sergej Jakirović

Sergej Jakirović održao je prvu konferenciju za novinare kao trener Dinama, bivši trener Rijeke između ostalog rekao je sljedeće:

- Zahvala Rijeci na svemu što smo napravili, igračima, radnicima, radnoj zajednici, imali smo apsolutno vrhunsku suradnju. Stvari su takve da se sve neočekivano brzo dogodilo. Smatrao sam da moram i trebam prihvatiti ovaj izazov za kojeg sam spreman. Hvala svima na porukama podrške, nemoguće je na toliku količinu poruka odgovoriti. Jako puno pozitivnog je bilo, ja ću se truditi da opravdam ukazano povjerenje. Hvala Upravi Dinama na čelu s predsjednicom Peras na povjerenju, da vodim Dinamo i da pokažem sve ono što sam do sada napravio. Sa svojim stožerom sam puno toga prošao da bih došao u ovakav klub, nadam se da ćemo što prije početi s pobjedama kako bi se vratili tamo gdje nam je mjesto. Moj život je kompliciran kao treneru. Rijeka je bila u teškoj situaciji kada sam došao, tada su mi govorili da sam lud, jer sam otišao iz Zrinjskog. Ali, ja sam takav, mene to motivira. Smatrao sam da sada ne mogu propustiti ovu priliku, ovo je za mene izazov, dogodilo se brzo. Trebaju mi samo zdravi igrači, sve je do njih, oni su glavni. Mi smo njima servis. Ja smatram da mogu, psihologija je jako važna, ali mislim da smo, svugdje gdje sam bio, donijeli dobar rezultat, a ovdje postoji jako dobra baza, kazao je Jakirović.

Na pitanje koje igrače Rijeke bi volio vidjeti u dresovima Dinama ovako je odgovorio:

- Nema smisla pričati o tome, napravili smo jako dobar posao, prijelazni rok, doveli mlade igrače... Ako netko bude profilirao, vidjet ćemo što život nosi, rekao je Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.