Sergej Jakirović stoički slušao uvrede s tribina pred televizijskim kamerama

Ponedjeljak, 28. kolovoza 2023. 00:16 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović u razgovoru sa sucem Patrikom Kolarićem
Sergej Jakirović u razgovoru sa sucem Patrikom Kolarićem Foto: Screenshot

Sergej Jakirović prve medijske obaveze nakon utakmice odradio je u potpuno neuobičajenim okolnostima, dok je prilazio pultu pratila ga je pogrdna i prilično glasna pjesma navijača Rijeke, što je morao otrpjeti.

Stalno se nadglasavajući s pripadnicima Armade Jakirović je prvo reagirao na vrijeđanje s tribine:

- To je folklor, nije bilo drugačije ni s drugim klubovima, rekao je trener Dinama, pa se okrenuo analizi utakmice svoje momčadi protiv svoje bivše momčadi. – Čestitam momcima na sjajnoj izvedbi i vrhunskoj prezentaciji. Mislim da smo kontrolirali čitav susret. Očekivali smo Rijeku u niskom bloku, ali ih nismo očekivali u ovako niskom, nije to bilo lako probiti, stvorili smo jako velik broj šansi, možda nismo bili tehnički precizni, ali mislim da smo apsolutno zaslužili pobjedu. Našli smo načina da ih ugrozimo, rekao je Jakirović.

Bruno Petković upisao je pogodak i dodao asistenciju, bio je najbolji igrač na terenu.

- Bruno nama puno znači, on je sjajan igrač, reprezentativac, iz utakmice u utakmicu to dokazuje. Jako mi je drago zbog toga, komuniciramo da bude s nama, da nas vodi.

Priliku da zaigra protiv Rijeke dobio je i Luka Menalo, Sergej Jakirović bio je taj koji je stopirao njegov odlazak na Rujevicu.

- Rekao sam da računam na sve igrače, a on je igrač Dinama s važećim ugovorom. To doista i činim.

Momčad Dinama u četvrtak čeka uzvratni susret protiv Sparte.

- Čeka nas zahtjevna utakmica, imamo dva pogotka prednosti, dobro ćemo se pripremiti i da ostvarimo ulazak u Europsku ligu. Nakon toga slijedi nam Osijek, idemo utakmicu po utakmicu i maksimalno se za svaku pripremiti, zaključio je Sergej Jakirović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.