SDP PROTIV MAMIĆA Davor Bernardić: Model financiranja Real Madrida i Barcelone je dobar za Dinamo

Utorak, 08. travnja 2014. 20:13 Napisao/la  SC

Mi Zagrepčani smo kulturni i ne volimo  se spuštati na tu razinu razgovora ni polemike, komentirao je Bernardić verbalne napade Zdravka Mamića

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić  komentirao je prozivke izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića o sprezi SDP-a, BBB-a i svih koji ruše vodstvo Dinama.

- Kao čovjek koji je rođen u ovome gradu i navija za Dinamo od malih nogu, znam dosta ljudi, znam mnoge BBB i ponosan sam na sve dobre ljude u ovome gradu. A mi Zagrepčani smo kulturni i ne volimo  se spuštati na tu razinu razgovora ni polemike. Mi smo ipak kulturni ljudi,  rekao je Bernardić

Bernardić kaže da  zagrebački SDP-u traži najbolja rješenja za goruće probleme u gradu Zagrebu, a među njima i model financiranja vrhunskog sporta i za primjer uzeli Real Madrid kojeg financiraju navijači koji u proračun Real Madrida donose više od 50 posto prihoda.

- Model financiranja Real Madrida i Barcelone je model koji bi bio dobar i za grad Zagreb, istaknuo je Bernardić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.