Sammir upozorava da Dinamo mora igrati bolje ako želi osvojiti naslov, Antolić vjeruje u Osijek

Subota, 18. veljače 2017. 20:52 Napisao/la  SC

Vjerujem u Osijek, dobri su i bit će to vrlo zanimljiva utakmica. Osobno se nadam kiksu Rijeke, kaže Domagoj Antolić


Dinamo je pobijedio (1:0) Slaven Belupo što je jedino vrijedno pažnje osim teške Sigalijeve ozljede.

- Zadovoljan sam pobjedom, određenim detaljima iz naše igre, ali ne i brojem promašenih prigoda. Nažalost, mislim i da smo izgubili Sigalija na dulje vrijeme. Čini mi se da nije nešto u redu s njegovim koljenom, sutra će obaviti magnetsku rezonancu, ali to ne izgleda dobro. Ova je pobjeda dala žrtvu, no idemo dalje. Imali smo dobre periode u igri, ali moramo biti još bolji. Nije nam lako, svaka utakmica nam je jako bitna, bodovi su nam imperativ. Mislim kako bi Soudani mogao dobiti prigodu već u Vinkovcima. Guilherme? Vidjet ćemo do nedjelje, moguće da i on zaigra u Vinkovcima, kaže trener Ivajlo Petev, koji je Sammiru dao priliku u zadnjih dvadesetak minuta:

- Njegovo uvođenje nije rizik, on je s nama tu već 26 dana. Mislim da može igrati kvalitetnih 20-30 minuta, ali jedno je trening, a dobro utakmica, smatra Petev.

- Najbitnije da smo osvojili tri boda. Ovo je bila prva utakmica, još je padala kiša i nije bilo lako. Ako želimo osvojiti naslov, moramo igrati bolje. Godinama sam bio u Maksimiru, ali i ovo je danas za mene bilo nešto novo. Želim se sada spremiti na najbolji mogući način, tako Dinamu vratiti na ukazanom povjerenju. Najbitniji su ipak bodovi. Sada sam na nekih 50-60 posto, ali vjerujem da ću se ubrzo potpuno spremiti, kaže Sammir.

Marko Lešković debitirao je za Dinamo, bivši stoper Rijeke dugo se pripremao nakon ozljede:

- Bilo je sasvim dobro, mislim dosta pristojno za prvu utakmicu. Mislite da nije bilo dobro? Ne slažem se s time. Bili smo dobri, bit ćemo još i bolji. Rijeka? Vjerujem da će negdje kiksati, rekao je Lešković.

- Jako teška utakmica, Slaven se opet pokazao tvrdim orahom za nas. Kao da imaju neki recept za našu igru, ali smo i mi promašili previše  prigoda. Žao mi je što nismo zabili više golova, bio je na nama veliki pritisak. No, prva je utakmica najteža, a mi smo ju pobijedili, kaže Domagoj Antolić koji se nada da Rijeka može kiksati već u Osijeku:

- Može, zašto ne? Vjerujem u Osijek, dobri su i bit će to vrlo zanimljiva utakmica. Osobno se nadam kiksu Rijeke, zaključio je Antolić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.