SAMMIR Ne kažu bez razloga da se preporodite kada odete iz Dinama

Petak, 29. svibnja 2020. 16:10 Napisao/la  SC
Sammir se afirmirao u dresu Dinama
Sammir se afirmirao u dresu Dinama

Sammir je pronašao unutrašni mir otkada je odjenuo dres Lokomotive:

- Napokon sam upoznao neke dobre ljude. U Zagrebu sam, ne da mi se više putovati svijetom. Želim biti tu. Imam ovdje kuću i stan, ovdje ću ostati živjeti. Usto, igram u dobroj momčadi, imam dobrog trenera, odličnu atmosferu u klubu i momčadi. Vraćam se opet na Dinamo; to je potpuna suprotnost od Dinama. Kažu da se preporodite kada odete iz Dinama. Svi igrači poslije igraju bolje, tako kažu, rekao je hrvatski Brazilac za Večernji list.

Sammir se afirmirao u dresu Dinama iz kojega nije otišao u dobrom ozračju:

 - Tek kada odete iz kluba, saznate neke stvari, i onda vam se sve zgadi. To se ne odnosi na klub Dinamo, nego na ljude koji su tamo radili. Neću reći njihova imena. Napisat ću knjigu, autobiografiju, uskoro, i u njoj sve otkriti. Već tri-četiri mjeseca razmišljam o tome, razgovaram s ljudima, kažu mi da je to dobra ideja, kaže Sammir.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.