Robert Murić potpisao za Ajax, Zdravko Mamić optužio nizozemski klub za razbojničko ponašanje

Srijeda, 18. lipnja 2014. 19:08 Napisao/la  C

U Ajaxu su znali za važeći ugovor između igrača i Dinama potvrđen od strane Hrvatskog nogometnog saveza, ali su ga odlučili ne poštivati i raditi protiv propisa, kaže Zdravko Mamić

Ajax je na svojoj službenoj stranici objavio da je Robert Murić  potpisao četverogodišnji ugovor, mladi igrač Dinama naprasno je napustio Maksimir i otišao u Amsterdam:
 

- Ajax ovim putem sigurno nije pokazao manire velikog europskog kluba kakvim se predstavlja.  Kršeći propise FIFA-e i pravila fair-playja pokazali su razbojničko ponašanje. U Ajaxu su znali za važeći ugovor između igrača i Dinama potvrđen od strane Hrvatskog nogometnog saveza, ali su ga odlučili ne poštivati i raditi protiv propisa. Sigurno je da ćemo iskoristiti sva pravna sredstva, koja su nam na raspolaganju kako bismo zaštitili interes našeg kluba. Zna se kako se dogovaraju transferi igrača: prvo se klubovi dogovore oko uvjeta, a potom se zainteresirani klub dogovora s igračem i to je vrlo jasno određeno. Ajax je to prekršio i smatramo kako će zbog toga i odgovarati, kaže izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.