DINAMO BEZ TRENERA

Zlatko Kranjčar podnio ostavku na Rujevici

Nedjelja, 18. rujna 2016. 21:37 Napisao/la  SC

Odluka je isključivo moja i nema nikakve veze sa Upravom, rekao je Kranjčar

Dinamo je prema očekivanju ostao bez trenera! Ovoga puta mandat Zlatka Kranjčara e na klupi Dinama trajao je nešto manje od tri mjeseca, a započeo je 23. lipnja.

Kranjčar je podnio je ostavku nakon debakla Modrih na Rujevici i trećega poraza u tjedan dana.

- Podnosim ostavku, ta je odluka isključivo moja i nema nikakve veze sa Upravom. Ostavku bih podnio i da smo pobijedili Rijeku. U posljednjih tjedan dana ništa nije štimalo onako kako sam ja to zamislio, stvorilo se ozračje koje nije dobro, pritisak više nisam mogao podnositi. Vjerojatno to ima veze s godinama. Na ovaj način ostavljam svome nasljedniku prostora da pravodobno reagira i nešto učini. Rekao sam da ću sam otići kada se više ne budem osjećao sretnim, ovaj me poraz emotivno jako pogodio, zaplakao sam nakon utakmice, rekao je vidno potreseni Kranjčar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.