PSV - DINAMO: Policija u Eindhovena privela navijače Dinama bez ulaznica

Četvrtak, 07. studenog 2013. 14:00 Napisao/la  SC

Policija je nakon ovih uhićenja još jednom poslala poruku svojim građanima da ne kupuju ulaznice za hrvatske navijače, jer će biti oštro kažnjeni

Utakmica (19) između PSV-a i Dinama je već počela na ulicama Eindhovena. Gradonačelnik Eindhovena naredio je policiji da uhićuje sve navijače Dinama bez ulaznica, trgovine se zatvaraju ranije, a u blizini stadiona ne prodaju se alkoholna pića. Policija radi revnosno svoj posao, u četvrtak je privela 15 navijača Dinama. Policija je nakon ovih uhićenja još jednom poslala poruku svojim građanima da ne kupuju ulaznice za hrvatske navijače, jer će biti oštro kažnjeni.

Što se tiče utakmice, Dinamo je u prvoj utakmici pokazao da je boja momčad. Za današnju momčad PSV-a pišu da je jedna od najslabijih u povijesti kluba za kojega su igrale takve veličine kakve su Romario i „onaj jedini i pravi“ Ronaldo, kao što kaže Mourinho. PSV pet utakmica nije pobjedio, posljednji put slavili su 6. listopada nad Waalwijkom (2:1) u prvenstvu. Od tada su doživjeli tri poraza i dva remija. Cocu na svome terenu još nema europsku pobjedu. S Milanom je remizirao 1:1, a od Ludogoreca izgubio sa 0:2.

Moramo dati sve od sebe večeras. Pobjeda bi nam vratila samopouzdanje i napravili bismo veliki korak prema prolasku skupine. U posljednje vrijeme nemamo sreće, ona nije na našoj strani. Stvaramo dosta prilika, ali ne možemo zabiti gol. Utakmica protiv Dinama bit će zanimljiva, a odlučit će detalji. Igrači su dobro raspoloženi, spremni su uložiti dodatan napor kako bismo prebrodili krizu, kaže Cocu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.